Colorit 120g

I Lager
257,00 kr 205,60 kr

Colorit är vår klassiska kulörta serie från Lessebo Bruk. Ett pappersval som är extra populärt bland våra restaurangkunder. Med sin släta yta har Colorit god tryckbarhet även i enklare skrivare. Många valmöjligheter av färgnyans finns, för att matcha just ditt koncept.

Colorit finns i hela 27 kulörer, varav vi här har gjort ett urval om 10 färger. Några naturfärgade toner, ett par sobert grå och några i pastell.

Colorit är miljövänligt tillverkat på Lessebo Bruk.

Du vet väl om att vi är showroom och distributör för Antalis, med Europas största sortiment av finpapper. Maila oss gärna för en offert om du vill köpa större mängder, eller andra färger och ytvikter av Colorit. info@rumforpapper.se

Colorit är miljövänligt tillverkat på Lessebo Bruk. Dessutom har onödiga transporter från skogsråvara till det färdiga arket i din hand minimerats. Ett pappersval med mycket liten klimatpåverkan. Colorit är miljömärkt med FSC-certifikat. Det betyder att skogsråvaran kommer från ansvarsfullt skötta skogar. Colorit är även godkänt för Svanenmärkning.

Colorit är ålderbeständigt. Den kulörta serien består av hela 27 färger, och 7 ytvikter från 80g till 600g. Det är endast svart som finns i den högsta ytvikten, 600g.

På webshoppen kan du även finna Colorit 160g.

Ett större urval finns i vår fysiska butik, och det kompletta sortimentet går bra att beställa vid köp av hela paket. Maila oss gärna för en prisförfrågan.