Fisher Space Pen Bullet, Rainbow

I Lager
895,00 kr 716,00 kr

Space Pen är den ikoniska serien kulspetspennor som fungerar i rymden. Space Pen användes redan av Neil Armstrong på den första månfärden, och har sedan dess följt med vid Nasas alla bemannade rymdfärder. Tillverkas av familjeföretaget Fisher Space Pen i USA.

Space Pen har en trycksatt patron, vilket gör att den är oberoende av tyngdlagen. Den fungerar bra om du vill ligga i soffan och skriva med pennan uppochned, eller på månen. Space Pen fungerar också bra i regn, hetta och kyla.

Bullet, den mest populära modellen av Fisher Space Pen är ett exempel på extraordinär industridesign. Space Pen Bullet har en given plats i den permanenta kollektionen på MoMa, New York Museum of Modern Art.

Detta är Bullet Rainbow med pennkropp i blank regnbågsfärgad titanplätering.

Fisher Bullet har den perfekta storleken för dig som vill bära med dig din Space Pen i fickan eller plånboken. Utfälld är den ett balanserat skrivinstrument i fullängd som passar alla.

Trycksatt patron, som fungerar bra i regn, hetta, kyla, alla vinklar och självklart i rymden!

Kulspets. Utbytbar patron. Levereras i presentask. Tillverkad av Fisher Space Pen i USA. Helt i metall. Längd stängd: ca 95 mm. Öppen: ca 133 mm.