Fisher Space Pen Bullet, Raw

I Lager
415,00 kr 332,00 kr

Space Pen är den ikoniska serien kulspetspennor som fungerar i rymden. Space Pen användes redan av Neil Armstrong på den första månfärden, och har sedan dess följt med vid Nasas alla bemannade rymdfärder. Tillverkas av familjeföretaget Fisher Space Pen i USA.

Space Pen har en trycksatt patron, vilket gör att den är oberoende av tyngdlagen. Den fungerar bra om du vill ligga i soffan och skriva med pennan uppochned, eller på månen. Space Pen fungerar också bra i regn, hetta och kyla.

Bullet, den mest populära modellen av Fisher Space Pen är ett exempel på extraordinär industridesign. Space Pen Bullet har en given plats i den permanenta kollektionen på MoMa, New York Museum of Modern Art.

Detta är Bullet RAW med pennkropp i mässing. Bullet RAW är obehandlad, och blir personligt patinerad av din hand och dess omgivning. Du kan alltid återge pennkroppen sin ljusa mässingston genom att putsa den.

Fisher Bullet har den perfekta storleken för dig som vill bära med dig din Space Pen i fickan eller plånboken. Utfälld är den ett balanserat skrivinstrument i fullängd som passar alla.

Bullet RAW har en antimikrobiell effekt, vilket är mycket användbart i dessa tider. Mässingen i pennkroppen består av 85% koppar och 15% zink. Den stora mängden koppar ger en renande effekt mot oönskade virus.

Trycksatt patron, som fungerar bra i regn, hetta, kyla, alla vinklar och självklart i rymden!

Kulspets. Utbytbar patron. Levereras i presentask. Tillverkad av Fisher Space Pen i USA. Helt i metall. Längd stängd: ca 95 mm. Öppen: ca 133 mm.