Gåvokit deluxe

I Lager
2 500,00 kr 2 000,00 kr

Maximum 300 characters

Ett exklusivt läderfodral för dina kreativa idéer
Läderfodralet kan med fördel användas som en stilig mapp för din anteckningsbok eller dina dokument. Det passar även din tunna laptop upp till 15’’. Läderfodralet i Bookbinders Designs kuvertmodell tillverkas i Stockholm och har måtten 365x273 mm.

I gåvokitet levereras läderfodralet tillsammans med ett Pappersbruk formgivarblock i A4, samt en notebook strap med en Blackwing blyertspenna och en fineliner med permanent svart bläck.

En utsökt kombination för att inspirera till kreativitet.

Vill du skicka med ett personligt kort? Olika mottagare? Skriv ditt önskemål vid rutan ovanför och vi kan justera din beställning i efterhand.

Formgivarblocket är vår egen produktion, Pappersbruk. Tillverkas i Sverige av svanengodkänt papper från Lessebo Bruk. Inlaga: 60 A4 ark Scandia 2000 vit, 130g.

Läderfodralet är tillverkat av Bookbinders Design i Stockholm, av vegetabiliskt garvat 2 mm tjockt italienskt läder. Kanten är målad i matchande färg. Stängs med tryckknapp i mässing. Läderhuden kommer från kor avsedda för livsmedel och från europeiska gårdar som följer EU:s lagstiftning om djurskydd.
Läderfodral, formgivarblock och pennor går även att köpa som enstaka produkter.