Hemmakit Brev

I Lager
190,00 kr 152,00 kr

10 vackra C6-kuvert från Colorplanserien och 20 matchande A5-ark ingår i detta kit för brevskrivaren. Och förstås en bra penna med permanent svart bläck.

 

STÖD PAPPERSPARADISET

Det är något speciellt med lokala butiker. Vi vet att ni är många som tycker att det är en särskild upplevelse att komma in till oss i vårt pappersparadis. Du som liksom oss älskar papper och pennor, kan stötta vår butik, så att vi fortsätter finnas i Victoriapassagen i Göteborg.

Vi som driver Rum för Papper är Mia, Tove och Ulrica, tre kvinnor med lång karriär som formgivare och illustratörer. Vi kan papper och form och vi brinner för att dela med oss av vår kunskap med dig som kommer till butiken. Vi är också tre mammor som precis som så många andra just nu gör vårt bästa for att få allt att gå ihop i en turbulent tid, men vår framtid är oviss.

Självklart är vi långt ifrån ensamma om vår situation. Ändå hoppas vi på ditt stödköp.

För dig som måste stanna i bostaden erbjuder vi nu olika hemmakit. Dessa levereras till dig eller till någon du tycker om. Våra kit innehåller något att pyssla med, en stunds avkoppling från mobiltelefon och oro. Du som kund har också möjlighet att stötta oss direkt med valfritt belopp.