Lamy AL-star Reservoar

I Lager
365,00 kr 292,00 kr

Lamy AL-star är en vidareutveckling av klassiskern Lamy Safari. AL-star har till skillnad från Safari en kropp i aluminium, vilket gör pennan lite tyngre. AL-star är något bredare än sitt syskon Safari.

Vilken är din favoritspets? Hos oss får du själv välja spetsbredd till din Lamy Al-star. Vill du ha flera spetsbredder, är det enkelt att byta.

Vi rekommenderar att du köper till ett paket bläckpatroner eller en converter och en flaska bläck. En blå patron följer med.

Lamy AL-star är en vidareutveckling av klassiskern Lamy Safari. AL-star har till skillnad från Safari en kropp i aluminium, vilket gör pennan lite tyngre. Stålspets av högsta kvalitet. Stort flexibelt clip i krom.

Fylls med bläckpatron Lamy T 10; sju olika bläckfärger finns att välja på. Du kan även använda bläck från flaska, med hjälp av converter Z28. Vi rekommenderar att du använder Lamys eget bläck eller någon av de övriga kvaliteter vi valt ut till vårt utbud av reservoarpennor.

Lamy har med sin tidlösa form och känsla för funktionalitet vunnit fler designpriser än något annan tillverkare av pennor. Lamy tillverkar alla delar i den egna fabriken i Heidelberg, Tyskland.
Designer: Wolfgang Fabian